I Munkebo Idrætscenter kan vi byde på moderne træningsfaciliteter i form af nye maskiner og kvalitetsudstyr. Vi tilbyder blandt andet også fitnessinstruktion, individuel programlægning og kropsanalyse.

Det eneste der kræves af dig for at komme i gang er et par indendørssko, træningstøj og en indmelding i vores fitnesscenter. Kontakt os eller kig ind for at høre nærmere om dine muligheder i forhold til forskellige medlemskaber og priser.

Se priser og åbningstider for fitness her.

Kropsanalyse

I Munkebo Idrætscenter har du helt ekstraordinært også mulighed for at få et nuanceret billede af din samlede sundhed.

Med kropsanalysevægten Tanita MC 780, kan du få en af de mest pålidelige målinger på markedet inden for bioimpedans. Den bliver derfor også brugt af både hospitaler og universiteter. Analysen foretages på under 20 sekunder, og giver med sine fire frekvenser en segmental analyse som viser dig sammensætningen i forskellige kropsdele. Et lille udsnit af informationer som kropsanalysen finder frem til kan være fedtprocent, muskelmasse, kropstype, basalstofskifte, metaboliske alder og meget mere. Alt dette printes ud på et flot visuelt A4-ark i farver. Analysen kan være interessant for alle der ønsker et billede af deres nuværende sundhed, ønsker at følge deres fremgang eller motivation til at komme i gang eller fortsætte det gode arbejde.

Muligheden for at få kropsanalysevægten og en fitnesskonsulent ud på dit arbejde, forening, klub eller diverse arrangementer foreligger også. Priserne for at få lavet en kropsanalyse eller få en omgang massage, kan du se herunder:

KROPSANALYSER OG MASSAGE:

  • Kropsanalyse u/vejledning per stk. Kr. 60,00,-
  • Kropsanalyse m/vejledning per stk. Kr. 100,00,-
  • Sportsmassage 30 min. – 1 gang Kr. 199,00,-
  • Sportsmassage 30 min. – 5 gange Kr. 849,00,-
  • Sportsmassage 30 min. – 10 gange Kr. 1.599,00,-
  • Helsemassage per gang. Kr. 299,00,-

For mere info herom kontakt vores dygtige fitnessinstruktør og sportsmassør:

Tine Aagaard Rasmussen.
Telefon nr.: 23 72 53 60.
Email: sport@kerteminde.dk